Rudar Kamengrad nastavio prvoligaški san, remi Novog Travnika i Brnjaka


Danas je u okviru 17. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Zapad odigrano pet utakmica. Iskra i Rudar Kamengrad odigrali su meč bez golova, dok je utakmica između Novog Travnika i Brnjaka završena rezultatom 1:1.

Derbi meč 17. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Zapad odigrale su ekipe Iskre iz Bugojna i Rudara iz Kamengrada, a završen je bez pobjednika, tačnije najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Ovim bodom mnogo više mogu da budu zadovoljni fudbaleri Rudara, koji i dalje “dišu za vratom” ekipi iz Bugojna, te će, kako sada stvari stoje, do kraja nastaviti da žive svoj san o ulasku u Prvu ligu.
rudar, Rudar Kamengrad nastavio prvoligaški san, remi Novog Travnika i Brnjaka


Interesantan duel viđen je danas i na meču Novog Travnika i Brnjaka, a obje ekipe su osvojile po bod. I jedni i drugi mrežu su tresli u prvom poluvremenu.

Vitez iz Bužima ugostio je ekipu Krajine iz Cazina te došao do veoma važnog trijumfa u borbi za opstanak. Jedini pogodak na utakmici postigao je Anes Nanić.

Fudbaleri Krajišnika u Velikoj Kladuši su porazili Rudar iz Han Bile, dok golova nije bilo na utakmici između Sloge iz Bosanske Otoke i Podgrmeča.

Odgovori