Juniori KK Željo 1971 su prvaci USK-a!!!!

Večeras u dvorani Tehničke škole u Bihaću, pred mnogobrojnom publiku i super uzbudljivoj atmosferi se igrala veoma zanimljiva utakmica, a što i sam rezultat govori da je pobjednik odlučen tek poslije produžetaka.

Juniori KK”Željo 1971″ Bihać su večeras igrali protiv gradskog rivala Košarkaškog kluba “Bihać”. Utakmica puna naboja, lijepe i poletne košarke, što nas posebno raduje jer su to buduće nade oba kluba i buduće nade našeg Grada. Utakmica se igrala praktično koš za koš čitavu utakmicu što govori i sam rezultat koji je glasio 63:63. U produžetcima ekipa Želje se je bolje snašla i zasluženo pobjedila ekipu KK Bihaća, krajnjim rezultatom 69:66. Ovim putem čestitamo ekipu Željo 1971 na odličnoj utakmici i na osvajanju Kantonalne lige za juniore, naravno i plasmanu na Federalno takmičenje, gdje će predstavljani naš Kantona i naš Grad Bihać‼️



Naravno i ovim putem želimo čestitati ekipi Košarkaškog kluba Bihać na fer i korektnoj igri, publika je uživala da gleda naše mlade pulene, želimo poželiti obostranu sreću u nastavku rada s mlađim selekcijama.

Odgovori