O utakmici u Bihaću dugo će se pričati

Trener Jedinstva otkrio razloge nevjerovatnog poraza: Jučer smo saznali da deset igrača…Jedinstvo je danas sa 7:0 poraženo od ekipe Radničkog na otvaranju nove sezone Prve lige FBiH.

Gosti su kaznili svaku grešku domaćeg tima, a trener Jedinstva Duško Vranešević objasnio je zbog čega je njegov tim danas upisao poraz za pamćenje.

Administracija bihaćkog kluba tek jučer poslijepodne je riješila problem sa suspenzijom i dug prema jednom bivšem igraču i nisu uspjeli registrovati sve nove igrače.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Šansu su zbog toga pored Jusića i Kadrića dobili juniori te kadeti.

To se itekako osjetilo na terenu.

“Šta reći… Desile su se nepredviđene stvari, mjesec dana smo se spremali za utakmicu i jučer sat vremena prije treninga smo saznali da deset igrača neće moći da nastupi. Danas su nastupili juniori i neki kadeti, Radnički je bio prejak i čestitam im. Mi se okrećemo narednoj utakmici gdje će pravo nastupati imati igrači koji danas to nisu mogli. Žao mi je, hvala publici koja je od prve minute bila za nas i prepoznala ovaj težak momenat za nas. Nadam se da ćemo početi osvajati bodove od naredne utakmice“, kazao je Vranešević.

Jedinstvo u narednom kolu gostuje kod FK Mladost Doboj Kakanj.

Mladost sutra otvara novu sezonu gostovanjem kod Stupčanice iz Olova.

SM

Odgovori