UBJEDLJIVA POBJEDA SLOGE NA STARTU SEZONE

Za početak nije moglo bolje.

 

Igrači Sloge BO sa gostovanja u Cazinu vraćaju se sa punim plijenom.

Od samog početka utakmice su dominirali i stvarali šanse,ali je na golu Krajine bio raspoloženi golman Akmadžić koji je bravuroznim intervencijama čuvao svoj gol.U drugom dijelu utakmice slomljen je otpor Cazinjana veliki dio posla odradio je Fajić koji je odlično uposlio Vučena koji posprema loptu u nebranjeni dio gola i donosi vodstvo od 1:0.U 66. i 71.minuti na sceni je opet Nusmir Fajić koji postiže dva prekrasna pogotka.

Domaćini su svoj prvi pogodak postigli u 71.minuti nakon nespretne intervencije naše zadnje linije.U listu strijelaca upisao se i naš kapiten Mujagić koji je postigao pogodak glavom nakon izvedenog kornera.

Domaćini svoj drugi pogodak postižu u 76.minuti i to je sve što smo vidjeli od njih.Tačku na i i svoj treći pogodak postiže Nusmir Fajić i konačan rezultat utakmice Krajina – Sloga 2:5.

Svoj debi na golu imao je Emrah Bešić,a takođe zbog povrede nije nastupio niti je bio u zapisniku Milan Zec.Utakmicu je pratilo preko 50 navijača Sloge koji su na kraju utakmice velikim aplauzom pozdravili igrače i na taj način im čestitali na odličnoj utakmici.

Čestitke svim i igračima i stručnom štabu na pobjedi,a već u narednu subotu je novo iskušenje jer u goste im dolazi bugojanska Iskra.

Ostali rezultati danas odigranih utakmica Druge federalne lige:Bratstvo-Rudar (DK) 1:2,Vitez(B)-Rudar (HB) 5:4 i NK Vitez-Podgrmeč 3:1.

Odgovori