SVEČANO OTVORENE NOVE PROSTORIJE ‘BH TELECOMA’ U BIHAĆU

BH Telecom, kao vodeći operater u BiH, u Bihaću je otvorio novi prodajni centar. Radi se o moderno uređenom prostoru, osmom u Unsko – sanskom kantonu, koji će građanima Bihaća nuditi sve vrste usluga, prodaje i servisa BH Telecoma. U ovaj prostor uloženo je 175. 000 maraka…

Bihać u svom širem centru od danas ima novo prodajno mjesto BH Telecoma, reprezentativni objekat koje je dodatno uljepšao i obogatio ovaj dio grada. Radi se poslovnom centru koji će građanima ponuditi ugovaranje usluga i korištenje servisa Bh telekoma, prodaju uređaja najpoznatijih svjetskih brendova i opremu iz ponude partnera te plaćanje računa.

Kako smo mogli zabilježiti u razgovoru s predstavnicima ove kompanije, ovo je nadasve važna investicija u razvoj poslovanja pored objekta upravne zgrade koji se gradi u Donjem Prekounju. Njegova vrijednost premašuje pet miliona maraka. Otvaranje ovakvih objekata za grad Bihać je ogroman benefit. Istovremeno, BH Telecom nastavlja svoju misiju kao društveno odgovorna kompanija. Godinama unazad ne izostaje podrška udruženjima, vjerskim zajednicama, kulturnim i sportskim događajima.

Odgovori