PREDSJEDNIK NK “VITEZ“ IZ BUŽIMA URUČIO ZAHVALNICE

Predsjednik NK“Vitez“ iz Bužima uručio je zahvalnice, grb turnira i grb 505. viteške brdske brigade sponzorima ovogodišnjeg malonogometnog turnira „Izet Nanić“ koji se tradicionalno održava u sklopu manifestacije „Slobodarski dani viteškog grada Bužima“ u čast generala Izeta Nanića i svih šehida 505. viteške brigade Armije R BiH.

Tako je gosp. Eminić posjetio općinu Ilidža, općinu Novi Grad Sarajevo, BH Poštu, gradonačelnicu grada Sarajeva Benjaminu Karić i Rijaset Islamske zajednice BiH te im uručio navedene poklone kao znak zahvale za podršku malonogometnom turniru „Izet Nanić“.



U narednim danima bit će uručene zahvalnice i ostalim sponzorima malonogometnog turnira.

Eminić se prilikom uručivanja zahvalnica donatorima zahvalio na ovogodišnjoj podršci ovom tradicionalnom turniru koji svake godine okuplja najbolje malonogometaše iz Bosne i Hercegovine i regije, a na kojem učestvuje oko osamdeset ekipa. Isto tako je izrazio očekivanja za narednu godinu i podršku u organizaciji ovog malonogometnog turnira kojeg u deset danasvakodnevno prati oko tri hiljade gledalaca i ljubitelja malonogometne igre.


Na kraju Eminić dodaje da mu je posebno drago što institucije podržavaju najposjećenijih i najorganizovaniji turnir u BiH i što ne zaboravljaju što je 505.viteška brigada i Izet Nanić uradili za jedinu nam domovinu BiH.

Odgovori