Ronaldo smješten u vili od 14 miliona, ne mora poštovati šerijatske zakone i može raditi šta želi


Cristiano Ronaldo potpisao je najunosniji ugovor u povijesti nogometa te će iduće dvije i pol godine od saudijskog Al Nassra primati nevjerojatnih 500 milijuna eura.


Cristiano Ronaldo (37) postao je najplaćeniji nogometaš u povijesti s plaćom od 200 milijuna eura po sezoni u Al Nassru iz Saudijske Arabije.

Portugalska zvijezda jučer je službeno potpisala ugovor, a nakon treninga s obitelji je otišao u svoj novi dom.


CR i njegova obitelj bit će smješteni u luksuznoj vili vrijednoj 14 milijuna eura. Nalazi se u luksuznoj četvrti izgrađenoj posebno za bogate i običan se čovjek tamo rijetko viđa.



Vila koju su odabrali Portugalci ima osam spavaćih soba, olimpijski bazen, fontanu i sve ostalo što jedna slavna osoba treba u jednoj vili.

U ovoj četvrti ima apsolutno sve što bogat čovjek može dobiti u životu – restorani, privatne škole, klinike, vrtići, trgovački centri…

Svakako je zanimljivo da u ovom dijelu Rijada ne vrijede šerijatski zakoni, pa ljudi koji tu žive mogu biti potpuno opušteni i uživati ​​u životu.

Također, iako je nevjenčanim osobama zabranjen zajednički život, to se neće odnositi na Ronalda i njegovu odabranicu Georginu Rodriguez, a očito su u Saudijskoj Arabiji spremni prekršiti vlastite zakone kako bi nogometna zvijezda bila sretna.

Ronaldo o ugovoru prema kojem će zarađivati ​​96.000 eura po satu: “Normalno”

Cristianov ugovor najveći je u povijesti nogometa. Nitko drugi mu se ne približava.

Novinare je zanimao njegov stav o zaradi od čak 96.000 eura po satu, a on je imao spreman odgovor.


“Dobio sam poseban ugovor, ali i ja sam poseban, pa je to normalno”.

Valja napomenuti da je Cristiano prije potpisa za Al Nassr raskinuo suradnju s dugogodišnjim menadžerom Jorgeom Mendesom te ovaj agent neće dobiti 30 milijuna eura koliko iznosi menadžerska provizija u ovom poslu.

CR je sva prava prenio na svog dugogodišnjeg suradnika i desnu ruku Ricarda Regufea.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo karijeru je započeo u lisabonskom Sportingu, a 2003. godine ostvario je prvi veliki transfer u Manchester United.

Nakon šest godina na Old Traffordu otišao je u Real Madrid u tada najskupljem transferu ikada (94 milijuna eura). U devet godina s Kraljevima osvojio je gotovo sve što je mogao, a 2018. odlazi u Juventus.

Od 2021. ponovno je postao član Manchester Uniteda. No, CR više nije bio ni sjena starog igrača, pa je s njim prije mjesec i pol dana prekinuta suradnja.

Odgovori