Početak ljeta za Dinu Merlina u znaku velikih open-air koncerata
U okviru aktuelne svjetske turneje “Hotel Nacional”, kojoj je do sada prisustvovalo blizu 700.000 ljudi, Dino Merlin 23. juna stiže na tvrđavu u Slavonskom Brodu, a 30. juna prvi put u karijeri dolazi u Kragujevac.

U Srbiji je Dino Merlin posljednji put nastupio u oktobru 2015. kada je rasprodao Kombank Arenu dvije noći uzastopno, a pored trijumfa iz 2011. kada je najveću dvoranu u Srbiji rasprodao čak tri noći zaredom, koncerti ovog umjetnika i po standardima produkcije i performansa idu uz bok najvećih evropskih i svjetskih zvijezda koje su pohodile Arenu i Srbiju.

Ovog ljeta publiku će iznenaditi specijalnim audio-vizuelnim spektaklima na otvorenom: na Tvrđavu i Hipodrom donosi ultimativni muzičko-scenski show, iskrenu emociju i jedinstvenu energiju zbog kojih već sad možemo reći da publiku očekuje još jedna noć nezaboravne muzičke čarolije Dine Merlina.

Tokom proljeća posjetit će neke od najznačajnijih svjetskih destinacija u koje spadaju Dubai (06.4), Australija i Novi Zeland (13.4-24.4), te Istanbul (03.5), a sve informacije o aktuelnoj turneji mogu se pronaći na www.dinomerlin.com

 

(Vijesti.ba / Klix)

By ibro

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com