Nakon što je Igrač br. 6 bh. reprezentacije objavio na Instagramu da se dvije godine viđao s Jelenom Karleušom, pa potom obrisao sve i tvrdio da je u pitanju montaža i da se samo šalio, procurile su fotografije gole pjevačice.

Tu je nastao opšti haos. Počele su objave raznih eksplicitnih sadržaja, bez imalo pardona, da bi sada Kurir u javnost plasirao nove fotografije i prepiske između pjevačice i nogometaša.

“Koliko te sad želim… Strašno. Kako bih sad pušila taj tvoj tvrdi lijepi ku*ac… Odmah bi mi napunio usta, da sve progutam, duboko. A onda bih te pustila malo da se odmoriš i taman kad bi zadrijemao, sjela bih ti na nos vlažnom ribicom, da možeš lijepo da ližeš guzu, dugo, a onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ku*ac da vrisnem”, pisala je Jelena bh. defanzivcu poruku, a u poruci dalje piše:

“A zatim bih krenula tako da ga lomim i da ga jašem kao prava drolja, da vrtim i da se nabijam, da ulazi najdublje, dok ne počnemo i ti i ja ludački da svršavamo dok me držiš sa obe ruke za velike s*se i govoriš mi da sam tvoja ku*vetina koju voliš najviše da ka*aš”.

By ibro

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com