Nakon uspješno organizovanog i realizovanog Balkanskog prvenstva u brdskom biciklizmu, ostane nam da kažemo kako smo zahvalni što smo imali priliku biti domaćini jednog važnog sportskog događaja, ali i uticati na promociju brdskog biciklizma u Bosni i Hercegovini, kantonu i našem gradu Bihaću.

Ovim putem bismo se također zahvalili onima čija je pomoć u organizaciji prvenstva uticala na njegovu uspješnost. Institucijama, partnerima, sponzorima, kolektivima i pojedincima zbog kojih je sve bilo znatno lakše.

Veliko hvala Ministarstvu unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine, Vladi USK, Sportskom savezu USK, Gradu Bihaću, Gradskom sportskom savezu Grada Bihaća, Policijskoj stanici 1 Bihać, Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Bihać, JKP Komrad, SOS Bihać, Kantonalnoj bolnici “Irfan Ljubijankić”, Gorskoj službi spašavanja Bihać, BH Telekom, Una Auto, AMDŽ Elektron, Čavkunović BP, Meggle, Hut Aduna, Nacionalni park Una, Grafo Balkan, Grafika Vele, Košenje i održavanje “Krošnja.”

Zahvaljujemo se Kulturnom centru Bihać i Turističkoj zajednici Grada Bihaća bez kojih program otvaranja prvenstva ne bi imao atmosferu koja nas je dodatno motivisala da na dan otvaranja budemo ponosniji, a na dan takmičenja raspoloženiji i spremiji. Hvala i Gradskom duvačkom orkestru Bihać, Bošnjačkoj zajednici kulture “Preporod” i našim prekrasnim mažuretkinjama i njihovoj trenerici Irmi Memagić, našim medijskim pokroviteljima: Radio Bihać, RTV USK, Unsko-sanske novine, Cenzura.ba.

Posebne zahvale upućujemo našim zlatnim sponzorima koji su obezbijedili poklon pakete i nagrade za najbolje: M-Bike Shop, Bihaćka pivovara, Auto praona Quattro, Očna optika Dervišević.

Naravno, srčane i prijateljske zahvale upućujemo i svim vrijednim pojedincima i pojedinkama koji su pomogli u organizaciji, realizaciji i predstavljanju prvenstva u najboljem svjetlu, kao i Biciklističkom savezu Bosne i Hercegovine i BBK Daj Krug iz Bihaća.

Nadamo se da je Balkansko prvenstvo u brdskom biciklizmu u Bihaću jasan pokazatelj ljubavi prema ovom sportu, naših mogućnosti, volji, te svjetloj budućnosti brdskog biciklizma u Bosni i Hercegovini, ali i gradu Bihaću.

Hvala vam! ?????

#balkanmtb2021 #bihacmtb2021 #balkanchampionships

Odgovori