?????????? ???? “???” ?? ?????????? ?? ??Đ????????? ????? ??????? ? ??????? ??????? ? ??????????

Protekle sedmice Nacionalni park “Una” se prvi put predstavio na ??. ??đ????????? ?????? ??????? ? ??????? ??????? ? ?????????? u Republici Srbiji, koji je zvanično otvoren 25. novembra na Å umadija sajmu i trajao je do subote 27. novembra 2021. godine.

Na sajmu je turističku ponudu predstavilo preko 50 izlagača iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U okviru sajma je organizovan i Sajam zimnice, a u sklopu ove manifestacije, drugog dana sajma, organizovana je i ā€žÅ umadijska čajanka sa gradonačelnikom grada Kragujevca ā€œ, tradicionalno takmičenje u pripremanju kuhane rakije gdje je predstavnik NP “Una” bio jedan od članova žirija.

Organizatori sajamske manifestacije su ā€žÅ umadija sajamā€ i Gradska turistička organizacija ā€žKragujevacā€ na čelu sa direktorom Bojanom Pavlović i njegovim suradnicima koji su nam poželjeli posebnu dobrodoÅ”licu i predstavili nas kao posebne goste ovogodiÅ”njeg sajma, te im se ovom prilikom zahvaljujemo.

Suradnju sa Turističkom organizacijom “Kragujevac” smo uspostavili na sajmu u Lukavcu u BiH i dogovorili ovogodiÅ”nji nastup Nacionalnog parka “Una”.

#gradskaturističkaorganizacijakragujevac
#kragujevac #Ŕumadija #Ŕumadijasajam
#NacionalniparkUna #unanationalpark #unaland #zemljavodenihcarolija

Odgovori