Pomozi.ba vas poziva da učestvujete u “Najboljem obroku u mjesecu” ?

Najbolji obrok u mjesecu je naš novi projekat, danas prezentiran javnosti, kojim pozivamo sve zaposlene, ali i kompanije, da putem trajnog naloga doniraju vrijednost jednog toplog obroka mjesečno za liječenja naših sugrađana.

U ovoj godini, zajedno sa vama, pomogli smo djeci da čuju cvrkut ptica zahvaljujući ugradnji kohlearnih aparata za sluh, pomogli smo izlječenja od malignih oboljenja zahvaljujući terapijama i operacijama, podržali smo transplantacije i darovali novi život, slobodan od dijalize, kupili smo ortopedska pomagala i pomogli kretanje, produžili nekome život različitim terapijama i lijekovima.

Želimo odgovoriti na sve molbe, a to možemo jedino uz vašu pomoć, jer ih je sve više. Smatramo da svi zaslužuju podršku!

Pozivamo vas da preuzimanjem obrasca za trajni nalog ili popunjavanjem vlastitog, odlučite da jednom mjesečno vaš „preskočeni obrok“ spasi nekome život. Naši zaposlenici su već počeli popunjavanje naloga, a uskoro ćemo pokrenuti i izazov na društvenim mrežama, za druge kompanije.

U trajnom nalogu, potrebno je upisati sljedeće podatke:
Primalac: POMOZI.BA
Adresa: Dr. Fetaha Bećirbegovića br 8
Svrha uplate: Najbolji obrok u mjesecu
Račun broj: 338-730-22202506-52 (Unicredit bank BiH)
Iznos: 8 KM (minimalni iznos, moguće je donirati i više)
Učestalost: mjesečno

Zajedno možemo omogućiti više liječenja i što više ovakvih sretnih priča! ❤️

Odgovori