✅ Predsjednik Gradske organizacije Stranke demokratske akcije Bihać dr. Emir Šabić s rukovodstvom u posjeti Mjesnom ogranku Vrsta

Predsjednik Gradske organizacije Stranke demokratske akcije Bihać dr. Emir Šabić jučer je s rukovodstvom boravio u posjeti Mjesnom ogranku Vrsta. Na sastanku je razgovarano o posljednjim realiziranim projektima na području Grada Bihaća, a naročito o onima u kojima je presudan značaj imala Vlada Federacije BiH i kadrovi SDA Bihać. Predsjednik Gradske organizacije SDA Bihać dr. Emir Šabić se zahvalio predsjedniku i svim članovima mjesnog odbora Vrsta na dosadašnjem radu i podršci. Na sastanku su prisutni članovi upoznati s značajnim aktivnostima unutar Gradske organizacije SDA Bihać, aktuelnom političkom situacijom, izazovima današnjice, trendom rasta stranačke infrastrukture kao i podrške stranci.

O tim ali i drugim važnim aktivnostima prisutne članove izvijestili su zastupnik Hamdija Abdić i delegat Hadis Jusić Parlamenta Federacije BiH. Također, predsjednik kluba vijećnika SDA Bihać, Edin Felić, prezentirao je stanje u Gradskom vijeću Bihać, predstojeće aktivnosti kao i određene segmente u radu našeg kluba vijećnika.

Značajan dio posjete dr. Šabić je posvetio razgovorima s članovima ogranka i istaknuo punu podršku u njihovom radu. Tom prilikom je posebno naglasio da večeras svjedočimo snažnom entuzijazmu i željom za radom. Ovakav iskren odnos, satkan međusobnim uvažavanjem, kroz izgrađeno povjerenje i timski rad zasnovan na svakodnevnim neposrednim kontaktima s našim sugrađanima, a u cilju prepoznavanja suštinskih potreba s pokazanom spremnošću za rješavanje njihovih problema na terenu, je put na kojem možemo pokazati našu spremnost i istinsku snagu Stranke demokratske akcije Bihać.

Na kraju, još jednom je potvrđena činjenica da je, unatoč brojnim izazovima, Mjesni ogranak Vrsta bila i ostala prepoznatljiva baza koje baštini ideju SDA s istinskom stranačkom snagom, spremna da nesebično i dalje pruža izuzetan doprinos u svakodnevnom rješavanju problema naših sugrađana unutar ovog dijela lokalne zajednice.



Ispred Asocijacije mladih SDA USK posthumno je dodijeljena i Zahvalnica porodici jednog od osnivača MOS-a, šehidu Ekremu Rahmanoviću koji je u toku ratne 92′ godine poginuo kao pripadnik TO Bihać.

Odgovori