Bihać

Sinoć je u prostorijama bilijarskog sportskog kluba Una Bihać održan sastanak sa članovima, simpatizerima i sponzorima kluba na kojem su prezentovane provedene aktivnosti kluba kao i ideje za daljnji razvoj i unapređenje djelovanja kluba.

Od osnivanja kluba aprila 2021.godine urađeno je mnogo na organizacionom planu sto je konačno prije nekoliko dana rezultiralo licenciranjem BSK Una u Bilijar savez Bosne i Hercegovine.

Broj članova kluba se značajno povećao, a za očekivati je u budućem periodu i daljnji razvoj u ovom pravcu.

BSK Una nudi adekvatne uslove svima koji vole bilijar, žele nešto više naučiti o bilijaru, savladati nove tehnike i pravila.

U klubu imamo licenciranog bilijarskog trenera, iskusne i uspješne takmičare i igrače. Svako od njih je uvijek spreman da kroz školu bilijara ili individualno pomogne svakom ko je zainteresovan za napredovanje i učenje o sportskom bilijaru. Znanje i iskustvo ovih igrača je nešto što definitvno svaki zaljubljenik u bilijar treba iskoristiti i garant da će svaki talenat biti prepoznat, a BSK Una imati respektabilan takmičarski kadar.

U daljnjem periodu BSK Una Bihać će nastaviti na osnaživanju kluba u organizacionom, igračkom i ekonomskom smislu, a cilj svega toga je stvoriti sto kvalitetnije uslove za edukaciju, trening i takmičenja. Uvjereni smo da samo unapređenjem uslova možemo doći do igračkog kvaliteta i respektabilnih takmičarskih rezultata.

Prezentovani su i podijeljeni dresovi za predstojeću takmičarsku sezonu, a odigran je i revijalni klupski turnir na kojem je najviše uspjeha imao Edin Dedić koji je u finalnom meču tijesno uspio savladati Sanela Dedića.

Iz BSK Una pozivamo sve zaljubljenike u bilijar, a posebno mlade ljude, da nam se pridruže.

Jos jednom koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su prepoznali naš rad, a posebna zahvala ide našim sponzorima:
Stolarkomerc – Velika Kladuša,
Vuković international – Bihać
Aluprof – Bihać
Eko ideal – Bihać
Pizzeria AsA – Bihać, kao i
Gosp. Suadu Baliću i portalu Cenzura.ba koji od početka prate naš angažman i daju nam podršku. Velika hvala.

Odgovori