Skupština Jedinstva izabrala novo rukovodstvo

Foto: titox.net
U Bihaću održana je sjednica skupštine NK Jedinstva, a novi delegati odabrali su i potvrdili rukovodstvo kluba.

Dnevni red je usvojen jednoglasno, a potom je Zuhdija Islamović , predsjednik pojasnio sve detalje o izboru novih delegata Skupštine NK Jedinstva. Na sjednici je bilo prisutno 17 delegata: Felić Edin, Fatkić Ahmed, Budimlić Asmir, Mekić Adnan, Zulić Alen, Havić Sanel, Lipovača Adnan, Kulenović Sulejman, Mujadžić Emir, Merdanić Mirsad, Kulenović Amir, Balaban Goran, Hadžić Nihad, Kulenović Nermin, Midžić Adem, Jakupović Edin.

Narednom tačkom, Skupština NK Jedinstva izabrala je novog predsjednika Skupštine NK Jedinstva. Delegati su za starog/ novog predsjednika izabrali Zuhdiju Islamovića. Za razliku od ranijih saziva Skupštine, danas je odabrana komisija za formiranje radnih tijela u Skupštini koja će u narednih 7 dana formirati radne grupe za pomoć u radu NK Jedinstva.


Grupe će biti sastavljene od delegata u Skupštini, ali je moguće da i drugi članovi kluba budu u grupama. Delegati su odabrali novi Upravni odbor NK Jedinstva a nakon predstavljanja izabrani su Abdihodžić Admir(predsjednik), Hamdija Abdić, Bajramović Halil, Behić Amir, Rekić Ramiz, Raković Emir i Kulenović Aldin, a Nadzorni odbor Jakupović Edin i Ramić Anel.

Delegati su danas aktivno učestvovali te nudili svoja rješenja za stabilizaciju kluba i vraćanje na stare staze slave. Jedan od prijedloga gradskog vijećnika Adnana Lipovače je bio, a koji bi se uskoro trebao naći u ponudi ”Zlatna kartica” NK Jedisntva koju bi trebao svaki iskreni navijači kupiti te tako pomoći u finansiranju kluba.

Odgovori