Adnan Lipovača :”Ono kad naučiš na 5!”

?️ Sin za 5! Suprug za 5! Tata za 5! Privatni poduzetnik za 5! Društveno-politički aktivan za 5!
Kandidat za Skupštini USK i opet 5!

?️ U moru raznih promotivnih materijala i vještačkih lica – vrijeme je da formalno potvrdim kandidaturu da sam kandidat ispred Stranka za Bosnu i Hercegovinu (broj 5️⃣) za Skupštinu USK.

?️ Isto tako imam potrebu da vam kažem da sam ovu kandidaturu prihvatio jer smatram da u tim klupama treba više onih koji znaju, imaju hrabrosti, nisu na prodaju ili na povodcu, onih koji misle svojom glavom i svoju političku poziciju stavljaju isključivo za interes ovo malo građana što je ostalo u Bihaću, Unsko-sanskom kantonu i Bosni i Hercegovini.

?️ Svjesno sam ušao u ovu kandidaturu i nisu me pokolebali neki koji iz godine u godinu lažu narod populističkim floskulama , a kasnije s njima kroje vlast, oni koji kada razotkrijem navodni kriminal kažu da postavljam glupa pitanja.

?️ Ja od svog rada sa svojom porodicom živim u Bihaću, nikad nisam bio na bilo kojem budžetu, svaku svoju kampanju i svoj politički rad sam financirao od svoje zarade, nemam oraha u džepovima i moram vam priznati da se osjećam spreman biti poslanik u Skupštini USK i još jače raditi kao u Gradskom vijeću Bihać.

?️ Da li je jednostavno skupiti dovoljan broj glasova…pa nije ali vjerujem da #zajedno možemo, baš kao što možemo i moramo raditi #ZAjedno za opstanak BiH, za život od svog rada u svojim kućama, za jednake šanse svima.

Znam, mogu, hoću i sada trebam vašu podršku da te promjene prebacimo na viši nivo i zaista krenemo pravim iskrenim putem. ??

5.Adnan Lipovača

#lipovaca2022 #zajedno #sbih #zajednozajedno #izbori2022

Odgovori