❗️Važno❗️
Najprije.. Hvala za sve riječi utjehe i podrške. ?

Sada kada imam predračun i okvirno cifru kakvu mogu da računam. Strah postoji. Ako je dan 1000 franaka, ja skoro 900 dana već u bolnici.. ne znam šta da očekujem.. koliko brzo će me izliječiti??

Milion je pitanja u glavi… ali, mogu ja i ovo ?♐️

Da li ćemo i kada skupiti ne znam.. al budemo..

Sad za sad nemam neku garanciju za polazak bilo gdje.

Ali vjerujem da skupimo uz dobru organizaciju.

~ loše iskustvo, sve što sam prošla i vidjela u Turskoj me opametilo i ne želim ponoviti grešku drugih. Zato je ovoliki moj oprez. Kada sam jedva ušla u ovo bilo mi je sve nepoznanica. Nisam znala bukvalno ništa, ni kako se kreću cijene, zakoni, samo da želim ozdraviti.

Bilo me strah da ne skupimo previše. Pa sam zaustavila. Grizla me savjest bez predračuna skupljati.

Sad ga imamo. I imamo procjenu da bi to moglo biti jako skupo. Gdje god završila. Borim se sa bakteremijom dvije godine i potrebno je pronaći uzrok, ne samo sanirati temperaturu, jer je opasnost da se sve vrati jako brzo. Zato je račun za platiti nepredvidiv. Prognoza ako se ispostavi nakon svih pretraga da je jedini uzrok srce, za koje znamo da su bakterije već posjetile, račun diže na još veću cifru. (Nadati se da nije srce ?)

Bez sigurice ja ne idem nigdje.

A ako ostane novca, lako je dalje dati nekome za liječenje.

Radije ću ostati u Sarajevu, uz Allahovu pomoć i biti pod nadzorom svoje doktorice Meli i prijatelja, nego da nestašica novca bude razlog da se liječenje zaustavi negdje u tuđini..

Vjerujem da uspijemo, ali sad treba stvarno da se potrudimo. Dijeliti po grupama, Story, FB, zovite po grupama dijasporu, Insta, Tik – Tok. Moji prijatelji iz svih država, moje škole, osnovna i srednja, fakultet, svih klubova gdje sam trenirala.. odbojka, skijanje, kolege iz filmske industrije, sportisti, pjevači.. svi koji znaju za ovu borbu od skoro 900 dana..

Imam prevode na nekoliko jezika, ako treba recite i dam textove.

Iskreno vam govorim da se sve lošije osjećam kako sam kući, čekam odlazak, a bez terapije sam.. temeperature 40+, slaba sam, nažalost počela sam i gubiti svijest u tim temperaturamaa što se nije prije dešavalo. Hitna kući dolazi. Prepala sam se da je već na mozak otišlo.. srećom i nadam se da nije i ni neće.. ako ma vrijeme odem na liječenje.

Javim vam se u boljim fazama jer osjećam potrebu zahvaliti se, a i odgovorno je dati vam info. A i mobitel je moj jedini pogled u svijet evo 900 dana skoro..

Vjerovatno društvene mreže upotpunosti preuzme neko meni blizak kako bi se 100% fokusirala na ozdravljenje. Vas je oko 130 000 + svaki dan neko novi. Hvala.?

Tako da vas molim da trenutno poruke u inbox svedete na informacije bitne za uplate, Western Union, kako bi nam olakšali i na taj način, i naravno sve korisne informacije za liječenje, bolnice, doktori i slično šaljite jer ih koristimo. Dnevno dobijam stotine poruka. Na kojima sam zahvalna svim srcem, ali promaknu nam i bitne informacije.

Čitamo sve komentare, moje prijateljice čitaju sve vaše komentare, pomažu mi i tako, kako bi sve bilo pročitano odmah i dojavljuju mi sve bitno, onda ja komuniciram dalje sa vama kad sam dobro, one nikome ne odgovaraju.

Mnogo Vam hvalaa. ?
Poruke koje ne želite da pročitaju moje prijateljice možete poslati na moj privatni profil Seddina Bosna. S molbom da zaista budu samo najbitnije informacije. A kad ja ozdravim, dopisivat ćemo se..

Želim do “odjave” sa društvenih mreža uraditi sve što ja mogu i pozvati vas da pomognete da ozdravim nakon sad već uskoro 900 dana bolnice..

Uredno će vas sve informisati moje prijateljice, samo trebam pomoć njih, ali i vas, ali i totalni mir. S toga moja odluka da prijateljice pomognu oko društvenih mreža.

Unaprijed zahvalna na podršci, razumijevanju, uplatama i kad ja ozdravim onda pjevam i uživam u životu kako to samo ja znam i budem ponovo aktivna ?

Za laku noć ? i slobodno uzvratite srcem da ova objava dobije na popularnosti kako bi je što više ljudi vidjelo i podijelilo… po profilima, grupama.. stranicama.. da što prije skupim za liječenje.

Hvala balkanci moji ?
Ljubičanstven pozdrav iz Sarajeva ?

Odgovori