‘HSC ARENA’ PROŠIRUJE SPORTSKE KAPACITETE: OD DANAS NOVI PROSTORI, OPREMA I SPRAVE ZA VJEŽBANJE


Prije dvije godine Bihać je u Poslovnoj zoni ‘Kombiteks’ dobio nove sportske sadržaje otvaranjem objekta ‘HSC Arena’. Uz dva terena za nogomet i tenis zatvorenog tipa građani su se mogli zabaviti i uz stolove za stolni tenis. Na tome se nije stalo već su uložena dodatna sredstva kako bi se ponuda proširila. Nova teretana te sala za crossfit otvorene su danas uz prisustvo brojnih građana…

Dodatni prostor za vježbanje proširili su ponudu ‘HSC Arene’ na 3200 metara kvadratnih korisnog prostora koji su dosad korišteni za nekoliko sportova. Uz novu opremu i najmodernije sprave mogućnost da vježbaju u dodatnim salama imati će svi koji to žele bez obzira na fizičku osposobljenost ili dob.

Uz nove dvorane i sprave, sportistima, ali i rekreativcima, su na raspolaganju i moderne svlačionice s tuševima. Sve je to dio najsavremenijeg sportskog centra koji Bihać trenutno ima. Ponuda ovog sportskog centra neće se zaustaviti na trenutnim kapacitetima. Planovi za dalji razvoj postoje, kako od izgradnje solarija, saune, tako i zatvorenog bazena ako se za to stvore uvjeti. Svoje zadovoljstvo ali i podršku radu ovog centra danas su iskazali broji građani zadovoljni novim uslugama koje ovdje mogu naći.

Nijaz Glumac /rtvusk

Odgovori