IMPRESIVNA AKCIJA POLICIJE USK: LIŠEN0 SL0BODE šest lica, zaplijenjeno oko 4 kg DR0GE, oduzeto 100.000 KM, samo na jednoj od šest lokacija pronađeno čak 50 kratkih i dugih cijevi, akcija još traje!



U opsežnoj i dobro isplaniranoj akciji Sektora kriminalističke policije (SKP) Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Unsko-sanskog kantona (USK) u kojoj učestvuje 70 policajaca i koja još traje lišeno je slobode šest lica , zaplijenjena ogromna količina naor**anja, nekoliko kilograma DR0GE i više desetina hiljada KM.

Prema nezvaničnim ali pouzdanim informacijama lišeni su slobode braća Mujo i Asmir Ogrešević iz Prošića, grad Cazin i još njihova četiri suradnika u poslu sa nar***ticima.



Od šest lokacija na kojima su izvršeni pretresi samo na jednoj od lokacija pronađeno je čak 50 različitih komada dugih i kratkih cijevi.

Do sada su obrađeni i sumirani rezultati samo na dvije od šest lokacija i prema nepotvrđenim informacijama od lica koja su lišena slobode je zaplijenjeno oko 4 kilograma različitih vrsta na**otika i oko 100.000 KM.

Akcija još traje.

Izvor USNOVOSTI

Odgovori